Var hittar man billiga ATV – fyrhjulingar – och tillbehör?

Att köra fyrhjuling, eller ATV (All-terrain vehicle), är något som har blivit mycket populärt i Sverige de senaste åren. Eftersom man kör på fyra hjul så är detta en motorsport som de flesta klarar av att köra. Många äventyrsarrangörer erbjuder utflykter med ATV sedan många år tillbaka, men nu på senare tid är det inte ovanligt att se privatpersoner köra omkring i dessa roliga fordon.

Bild på en ATV / fyrhjuling
Bild på en ATV, från hemsidan för asienimport.se

Ett tydligt tecken på att efterfrågan på ATV ökar är att det dyker upp webbshoppar i vilka man kan köpa billiga ATV på nätet. Nedan tänkte vi tipsa om ett antal sådana butiker. Som vanligt tar vi gärna emot tips på andra ATV butiker.

Reklam:

4Speed
Direktimporterar ATV från olika fabriker i Asien, Italien, Tyskland och USA. Kan på så vis erbjuda billiga ATV genom försäljning i sin webbshop. Hemsidan finns här.

Asienimport.se
I webbutiken Asienimport kan du förutom billiga ATV även hitta vattenskoter och golfutrustning. Bra kvalitet och låga priser är ledorden även här. Deras hemsida finner du här.

Reklam:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>